Privacyverklaring House of Thol Wholesale

Je privacy is voor ons van groot belang. We houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn en dat ze altijd netjes worden gebruikt. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd wat ik bij mijn webwinkel www.houseoftholwholesale.com allemaal doe met informatie die aan mij wordt verstrekt.

Mocht je ergens vragen over hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

 

Afhandelen bestelling

Wanneer je bij een bestelling plaatst of ontwerpopdracht verstrekt, worden je persoonsgegevens gebruikt om deze netjes af te kunnen handelen. Je persoonsgegevens worden aan de bezorgdienst gegeven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijg ik informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens , geslacht, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres (voor zover deze verstrekt zijn. Ik bewaar deze informatie tot zes maanden nadat je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Contactformulier en Nieuwsbrief

Met het contactformulier kun je vragen stellen of aanvragen doen.
Hiervoor gebruik ik je e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens (voorzover deze verstrekt zijn).
We bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en drie maanden daarna. Of tot een jaar nadat een eventuele vervolgopdracht die uit deze vraag voortvloeit is afgerond. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken.

Je kunt je abonneren op een nieuwsbrief. Hierin lees je nieuws, tips, kortingen en informatie over onze (nieuwe) producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via je account kun je dit ook doorgeven.

Voor het versturen van nieuwsbrieven maken we gebruik van de diensten van Mailchimp.
Je e-mailadres wordt alleen toegevoegd aan de lijst van abonnees indien je een klant bent en een account hebt van onze website om bestellingen te plaatsen. Deze gegevens worden bewaard tot een maand nadat je je hebt afgemeld via de afmeldlink.

Je account

Je kunt alleen bij onze Wholesale webwinkel bestellen indien je hiervoor een account hebt, waarop je kunt inloggen met een gebruikersnaam en een wachtwoord. Bij het verstrekken van het account maken we een wachtwoord voor je aan met het verzoek dit wachtwoord gelijk te wijzigen. We bewaren je accountinformatie ook zodat je deze informatie niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we je makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is bij de webwinkel. Je kunt via je account informatie aanpassen wanneer je dat wilt. Het account kan op verzoek weer worden verwijderd.

Andere partijen

Wij geven je persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor het netjes afhandelen van de bestelling in de webwinkel of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie.

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding -

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

We gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de webwinkel gebruiken. Hiervoor hebben we een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden.

Cookies

Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waarin informatie kan worden opgeslagen zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar hiermee kan er ook gezien worden dat je de website weer bezoekt.

Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, wordt een melding getoond met uitleg over cookies. Hierbij wordt gevraagd om je akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van de webwinkel werken dan niet goed meer.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:
- uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
- inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
- het laten corrigeren van fouten
- het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
- intrekken van toestemming
- bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat we je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder: de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

House of Thol VOF
Thomas Linssen & Jana Flohr
Parksesteeg 8
6611 KH Overasselt

www.houseofthol.nl
home@houseofthol.nl
+31 24 744 0099

 

© 2018 - 2019 house-of-thol-wholesale-portal | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore
This website uses cookies. Accept More information
What is a cookie ? A cookie is a small text file that is sent to your computer. When you visit a website Both this website and other parties may place cookies . What are cookies used for? This website uses cookies to improve . Ease of use and performance of the website Using cookies , we make sure to include that you do not always receive the same information when you visit our site or enter . Cookies make surfing the site so much more pleasant . There are different types of cookies . This website uses persistent cookies and session cookies. Permanent cookies : Allows the website can be set to your preferences. For example, to your consent to allow cookies to remember. As a result, you do not have to repeat so you save time and easily navigate through the online store . Your preferences Persistent cookies can be removed via the settings of your browser . Session cookies : Using a session cookie , we can see which parts of the website you have viewed this visit . We can therefore adapt to the surfing behavior of our visitors as possible. Webshop These cookies are automatically deleted when you close your browser . With the specific purpose of this Web site places cookies ? This web site places cookies for the following reasons : Shopping Cart ( functional cookie) : Remember what products are in your shopping cart. Without this cookie , you can order any products or in your shopping basket . Cookie selection ( functional cookie) : Remember that you have given to the placing of cookies our permission . Google Analytics ( tracking cookie ) : Measure how you use the website and how you found us and reports in attempt to gain insight here . Google AdWords ( tracking cookie ) : we measure how you use the website and how you found us. We use this knowledge to improve . Our AdWords campaigns Facebook ( Social Media cookie) : This cookie is possible to 'like' our Facebook page . This button works through code from Facebook itself originates . Twitter ( Social Media cookie) : This cookie is possible to follow our Twitter page . This button works through code that originates from Twitter itself . AddThis ( Social Media cookie) : This cookie is it possible to share via Facebook , Twitter , Hyves and various other social media websites our content . Affiliate marketing (marketing cookies) : We use these cookies to reward them for their contribution to the sales partner sites (affiliates , such Daisycon , TradeTracker and Cleafs ) . Review sites (marketing Cookies ): We like to be judged by customers . We use a review site such as The Feedback Company. These places cookies for proper operation . How can I manage or delete cookies ? Generally, cookies can be managed , edited and deleted by your browser . More information on and off , and cookies can be found in the instructions and / or using the help function of your browser .