Bee Happy Flower Cards / House of Thol

Bee Happy Bloemkaarten
Zeg het met bloemzaadjes

Een uitgesteld boeket & blije bijen
Met de Bee Happy Bloemkaarten stuur je iemand niet alleen een lieve boodschap, je stuurt ook een uitgesteld boeketje en zorgt voor blije bijen.
De kaarten zijn geprint op Groeipapier: gerecycled papier waarin wildbloemenzaadjes zijn verwerkt.

Blooming wildflowers
Om de zaden te laten kiemen leg het papier op vochtige aarde op een zonnige plek, dek toe met een dun laagje grond en geef dagelijks water.  Afhankelijk van het soort zaden in het papier zie je na een dag of tien de eerste kiempjes boven de aarde uitkomen.

Flexibel printen
De Bee Happy Bloemkaarten worden op dit moment geprint in het House of Thol hoofdkwartier, wat het makkelijk maakt om de collectie regelmatig te updaten met nieuwe ontwerpen.
Hierdoor kunnen we ook eenvoudig kaarten in opdracht maken, of een logo of geprinte tekst aan de kaarten toevoegen zonder dat je er direct honderden hoeft te bestellen (hoewel dat wel zou kunnen).
Heb je interesse in een speciale editie of op zoek naar een betekenisvolle manier om een boodschap te zenden?  Neem vooral contact op!

Bescherming in de winkel
Voor de winkelverkoop wordt iedere kaart met bijpassende envelop verpakt in een cellofaan hoesje om ze schoon en droog te houden.
Deze hoesjes zijn niet dichtgeplakt, zodat de kaarten ook zonder 'plastic'-laagje gepresenteerd kunnen worden in de winkel. 

 

Lees meer over de Bee Happy Bloemkaarten op onze website

Order by clicking on the images below

Sorteer op
© 2018 - 2020 House of Thol wholesale | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel