Privacyverklaring House of Thol Wholesale

Je privacy is voor ons van groot belang en daarom houden we ons aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn en dat ze altijd netjes worden gebruikt. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd wat wij bij onze webwinkel www.houseoftholwholesale.com allemaal doen met informatie die aan ons wordt verstrekt.
Mocht je ergens vragen over hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Afhandelen bestelling
Wanneer je bij een bestelling plaatst of ontwerpopdracht verstrekt, worden je persoonsgegevens gebruikt om deze netjes af te kunnen handelen. Je persoonsgegevens worden aan de bezorgdienst gegeven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijg ik informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens , geslacht, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres (voor zover deze verstrekt zijn. Ik bewaar deze informatie tot zes maanden nadat je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Contactformulier en Nieuwsbrief
Met het contactformulier kun je vragen stellen of aanvragen doen.
Hiervoor gebruik ik je e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens (voorzover deze verstrekt zijn).
We bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en drie maanden daarna. Of tot een jaar nadat een eventuele vervolgopdracht die uit deze vraag voortvloeit is afgerond. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken.

Je kunt je abonneren op een nieuwsbrief. Hierin lees je nieuws, tips, kortingen en informatie over onze (nieuwe) producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via je account kun je dit ook doorgeven.

Voor het versturen van nieuwsbrieven maken we gebruik van de diensten van Mailchimp.
Je e-mailadres wordt alleen toegevoegd aan de lijst van abonnees indien je een klant bent en een account hebt van onze website om bestellingen te plaatsen. Deze gegevens worden bewaard tot een maand nadat je je hebt afgemeld via de afmeldlink.

Je account
Je kunt alleen bij onze Wholesale webwinkel bestellen indien je hiervoor een account hebt, waarop je kunt inloggen met een gebruikersnaam en een wachtwoord. Bij het verstrekken van het account maken we een wachtwoord voor je aan met het verzoek dit wachtwoord gelijk te wijzigen. We bewaren je accountinformatie ook zodat je deze informatie niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we je makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is bij de webwinkel. Je kunt via je account informatie aanpassen wanneer je dat wilt. Het account kan op verzoek weer worden verwijderd.

Andere partijen
Wij geven je persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor het netjes afhandelen van de bestelling in de webwinkel of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie.

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding -

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

We gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de webwinkel gebruiken. Hiervoor hebben we een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden.

Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waarin informatie kan worden opgeslagen zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar hiermee kan er ook gezien worden dat je de website weer bezoekt.
Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, wordt een melding getoond met uitleg over cookies. Hierbij wordt gevraagd om je akkoord voor het gebruik van deze cookies.
Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van de webwinkel werken dan niet goed meer.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
Je hebt de volgende rechten:
- uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
- inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
- het laten corrigeren van fouten
- het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
- intrekken van toestemming
- bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als je vindt dat we je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder: de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
House of Thol VOF
Thomas Linssen & Jana Flohr
Parksesteeg 8
6611 KH Overasselt

www.houseofthol.nl
home@houseofthol.nl
+31 24 744 0099

© 2018 House of Thol wholesale | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.